Obertes les inscripcions del XVIII Cross de l’Ametlla de Merola

0
976

Després que els programes en paper veiessin la llum el passat cap de setmana, l’organització del Cross de l’Ametlla de Merola ha obert el període d’inscripcions. Es poden fer per internet a la web <a href="http://www.ametllademerola.com">www.ametllademerola.com</a> o bé presencialment a la botiga Atleta’s de Domingo Catalan, amb la possibilitat de retirar el pitral. Recordem que la XVIII edició es celebra enguany el 17 de setembre de 2006 i que s’estrenarà com a col•laboradora la marca ASICS. Esmentar també que a la mateixa web hi ha la possibilitat de descarregar-se el programa a la vegada que es pot accedir al servei que permet consultar les classificacions i participacions individuals de totes les edicions anteriors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.