La Cursa de l’Amistat

0
1707

És probable que algun de vosaltres hagi corregut alguna vegada l´entranyable Cursa de l’Amistat, la carrera que va crear el plorat Francesc Mates fa vint-i-sis anys, i que segueix organitzant la seva família cada 1 de novembre. Si ho heu fet, ja sabeu que, amb sortida as castell de Montjuïc a les 8 del matí, travessa la ciutat de Barcelona i acaba en el Tibidabo, després dels 16,3 quilòmetres de que consta la prova. Sabreu també que l´ambient és magnific; que és un tipus de cursa de les de córrer pel plaer de córrer; que no té trofeu ningú, ni tan sols els primers; que a l´arribada tots som rebuts com vencedors; que la inscripció és gratuïta; que tanmateix, cada participant rep una copiosa borsa d´obsequis al creuar la meta; que molt probablement obtindrà un regal dels molts que se sortegen… etc. Doncs bé, amics, l´any passat ja es va parlar de les moltes dificultats que els organitzadors tenen any rere any per a la seva realització donat el caràcter altruista de la carrera, i es temia per la seva desaparició. | Afortunadament, alguns problemes bàsics s´han solucionat i s´ha anunciat que, una vegada més, aquest any se celebrarà. No obstant això, persisteix un dels inconvenients: la falta de voluntaris. Des d´aquí, i en nom dels organitzadors, faig una crida a qui pugui col·laborar durant un temps el matí del 1 de novembre. Ja sé que el que a nosaltres ens agrada és córrer, però és molt probable que algun familiar o amic nostre pugui ajudar. La seva labor és molt senzilla: situar-se en un dels encreuaments dels carrers pels quals passa la carrera, a manera de control, i una vegada passat l´últim, acaba el seu treball. Si pots oferir aquest suport (tu o algun membre del teu entorn), envia un correu electrònic indicant la disponibilitat a cursamistatddm@*yahoo.és , i rebràs la informació dels detalls oportuns. Moltes gràcies en nom de La Cursa de l’Amistat!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.