Cursa de la Mercè 2006 Centenari Mundo Deportivo

0
524

<b> La Cursa de la Mercè inicia el programa de la Festa Major </b><br> El diumenge 17 de setembre se celebra la 28a edició de la Cursa de la Mercè. Es tracta del tret de sortida del programa d´activitats que l´Ajuntament de Barcelona ha organitzat per celebrar la Festa Major de la ciutat. Enguany, la Cursa de la Mercè commemora el centenari del Mundo Deportivo. Per aquest motiu, la Cursa de la Mercè 2006 se suma a la celebració d´aquest centenari incorporant la denominació "Centenari Mundo Deportivo". D´aquesta manera, la cursa, es converteix en un dels actes principals de celebració dels 100 anys del diari. El recorregut és de 10 quilòmetres i travessa els principals carrers i vies de la ciutat. La sortida és l’avinguda Rius i Taulet amb Maria Cristina i l’arribada ben bé al costat, a la mateixa avinguda Maria Cristina. | A més de la Cursa, en el programa de la Festa Major de Barcelona hi ha altres activitats esportives com la Travessa Nedant al Port de Barcelona, que arriba ja la 79a edició, el Torneig Rugbi Plata, i dos Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona, el de bàsquet en cadira de rodes i el d’esquaix. Així mateix, a la mostra de “La Ciutat de les Persones”, que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de setembre al passeig de Gràcia, hi haurà un estand d’informació esportiva. Aquest any, l´estand té el lema "Creixem fent esport" i està dedicat monogràficament al pla de l´esport en edat escolar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.