L´EQUIP ABSOLUT FEMENI DEL CAM 2006, UN EQUIP PLAGAT DE MEDALLISTES CATALANES I ESTATALS

0
490

Acabada la temporada 2006 i davant una nova temporada 2006/2007, que es va encetar ahir amb la primera sessió d´entrenaments de les plantilles de CA MANRESA, cal destacar la gran qualitat que atesora l´equip absolut femení de l´Entitat que s´ha enfilat fins a les posicions privilegiades de la Primera Divisió Nacional femenina en les darreres temporades, assolint en el 2005 la 5ena posició i en el 2006 la 4ta posició. Un equip format des de la propia entitat, des de les categories inferiors, i que es l´orgull de l´equip tècnic i directiu de CA MANRESA.| En l´equip, trobem 13 medallistes estatals (Debora calveras, Anna Circuns, Alicia Fdez., Anna Vallhonesta, Alba Corredera, Alba Martinez, Ariadna Aivar, Olatz Mompeó, Natalia Garcia, Carme Bes, Griselda Juncá, Eulalia Torrescasana, Mireia Vila); 10 finalistes estatals i medallistes catalanes (Carme Robles, Mireia Vilafranca, Anna Vilaró, Alba Molera, Laia Morató, Judit Ester, Mireia Chico, Irene Tapia, Silvia Sanchez, Roser Vilaró), de les 36 atletes que l´han format en la present temporada. Aquest equip no presentarà baixes per la propera temporada 2006/07, i en el que s´esperen incorporacions de la darrera fornada d´atletes que sortiràn de l´escola. S´adjunta fotografia oficial de l´equip absolut 2006: -Començant per dalt i d´esquerra a dreta- 4ta fila: Laia Morató, Mireia Chico, Olatz Mompeó, Annais Vila, Alba Molera, Alba Martinez, Anna Casillas. 3era fila: Jesús (xòfer de l´equip), Anna Vallhonesta, Helena Rovira, Roser Vilaró, Olga Borao, Anna Vilaró, Natalia Garcia, Paula Ibañez, Mireia Vilafranca, Alba Corredera, Gisela Ramos, Montserrat Morató, Angel Garcia (entrenador), Joan Lleonart (Direc. Tècnic), Mercè Rosich (Presidenta). 2na fila: Josep Mas (historiador de l´Entitat), Carme Bes, Griselda Juncá, Ada Mompeó, Irene Tapia, Alicia Fernández, Blanca Rovira, Lourdes Rossinyol (capitana). 1era fila: Silvia Sanchez, Anna Circuns, Carme Robles, Debora Calveras, Ariadna Aivar, Carme Campoy i Judit Ester.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.