22 d’octubre – 21ena Mitja Marathon del Baix Penedès i la 15ena Minicursa

0
1176

El proper 22 d´octubre, els Corredors de Fons del Vendrell, organitzem la 21ena Mitja Marathon del Baix Penedès i la 15ena Minicursa. La Mitja Marathon d´enguany, tot i passar per les mateixes poblacions que l´any passat, farà servir camins asfaltats per solucionar els problemes de trànsit que es podrien originar en els darrers quilòmetres de la cursa. Per dur a terme aquest canvi hem fet diverses provatures i els responsables dels diferents municipis han col·laborat tot arreglant i aplanant els camins, especialment els de Banyeres, municipi on s´arriba a l´equador de la Mitja. Aquesta nova proposta de circuit, permetrà al corredor estar més a prop de la natura i entrar -per primer cop- a la bonica vila de Santa Oliva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.