20a CURSA DE LA DIADA vila de Térmens

0
600

<b>Èxit rotund a la Cursa de Térmens</b> <br> Uns 700 atletes es reuneixen a Térmens en el 20 aniversari de la seva cursa popular. <br> D´aquests uns 300 corredors han participat en la cursa de 10 km on el guanyador absolut ha estat Guillermo Alonso dels Atletes d´ Altafulla, que tot i la calor ha aconseguit fer un temps de 34´ 30´´. El segon classificat ha estat Joan Prats d´ Esport Natura a només 16 segons. El tercer ha estat Albert Ferrer del CAI d´ Igualada. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora absoluta ha estat Mireia Sosa de Medilast Carrefour, amb un temps de 40´ 14´´ seguida de Rosa Espacs del Sícoris Club i de Sara Vila de Fondistes del Solsonès. Pel que fa al 2n Campionat de Policies i Bombers Terres de Ponent, se l´ ha adjudicat Rafa Melero en categoria masculina i Montse Jauset en femenina. En categories inferiors ( de cadet a guarderia) han participat uns 250 petits atletes que han posat el punt emotiu a una de les curses, sense dubte, més participatives de ponent. No pot oblidar-se tampoc la caminada de la Diada amb un total de 150 caminadors que han donat ambient a la Cursa dels 10 km .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.