20a CURSA DE LA DIADA vila de Térmens

0
427

<b>Èxit rotund a la Cursa de Térmens</b> <br> Uns 700 atletes es reuneixen a Térmens en el 20 aniversari de la seva cursa popular. <br> D´aquests uns 300 corredors han participat en la cursa de 10 km on el guanyador absolut ha estat Guillermo Alonso dels Atletes d´ Altafulla, que tot i la calor ha aconseguit fer un temps de 34´ 30´´. El segon classificat ha estat Joan Prats d´ Esport Natura a només 16 segons. El tercer ha estat Albert Ferrer del CAI d´ Igualada. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora absoluta ha estat Mireia Sosa de Medilast Carrefour, amb un temps de 40´ 14´´ seguida de Rosa Espacs del Sícoris Club i de Sara Vila de Fondistes del Solsonès. Pel que fa al 2n Campionat de Policies i Bombers Terres de Ponent, se l´ ha adjudicat Rafa Melero en categoria masculina i Montse Jauset en femenina. En categories inferiors ( de cadet a guarderia) han participat uns 250 petits atletes que han posat el punt emotiu a una de les curses, sense dubte, més participatives de ponent. No pot oblidar-se tampoc la caminada de la Diada amb un total de 150 caminadors que han donat ambient a la Cursa dels 10 km .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.