EL CAM obre les inscripcions dels "III 10 qms urbans de Manresa"

0
396

El CLUB ATLÈTIC MANRESA ha obert les inscripcions per els "III 10 qms urbans de Manresa" que es cel.lebraran el proper diumenge 15 d´octubre a les 10,00 hores amb sortida en el Passeig Pere III, a l´alçada de la Bonavista, i arribada a la Plaça Crist Rei, despres d´un recorregut urbà de 10 quilòmetres per els carrers mes importants de la ciutat. La cursa, que te el patrocini de l´Ajuntament de Manresa i Caixa Manresa, amb la col.laboració de Carrefour, preten ser un reclam per tots i totes aquells runners catalans de poder gaudir d´un mati atlètic. L´objectiu de la cursa, que no està centrat tant en l´apartat competitiu tot i que està previst la presència i participació d´atletes de renom en les curses de ruta, es que pasi a ser una festa popular com hi han arreu de Catalunya, on es primi el caràcter popular i la participació de tothom. Les inscripcions, que te un cost de 11 euros, es poden fer a traves d´internet, a la pagina: <a href="http://atletisme.com/cursesol/0610manresa/">www.atletisme.com</a>, o be, per fax al 93.872.28.56 adjuntant en la butlleta d´inscripció el justificant bancari d´ingres al compte: 2041-0010-32-0040043308.| Per mes informació: www.clubatleticmanresa.org A tots els participants sel´s hi farà entrega d´una samarreta tècnica de maniga llarga NEW BALANCE, amb la novetat que serà la primera cursa urbana que la samarreta d´aquesta marca esportiva serà de color blau. Club Atlètic Manresa te fixada la xifra de 500 atletes participants com a objectiu per aquest any, amb l´agosserat objectiu d´arribar als 1000 participants en els propers anys. Per això, des de l´organització es tindrà cura de tenir els marcadors quilòmetrics per que l´atleta pugui controlar el seu ritme, així com la novetat enguany de oferir servei de guardarroba, a fí de que l´atleta pugui gaudir millor de la cursa. El circuit homologat es rapid, i prova d´això va estar el temps del guanyador de l´any passat, el marroquí Abdelghany El Hassany que va trigar 30´14" en fer tot els recorregut, sent la tercera prova de ruta mes ràpida del calendari català 2005. Amb la cel.lebració d´aquesta cursa, Club Atlètic Manresa tancarà els actes de cel.lebració del seu Cinquentenari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.