La II Marató del Mediterrani espera una participació de dos mil atletes

0
313

El pròxim 8 d´octubre es disputarà al llarg de la zona costanera del Baix Llobregat la II Marató del Mediterrani. Es preveu una participació de dos mil corredors procedents de trenta països, principalment membres de la Comunitat Europea. Els 42,195 quilòmetres de la prova atlètica transcorreran pels termes municipals del Baix Llobregat, Castelldefels i Gavà, i per la zona de les Botigues de Sitges, enclavament del municipi del Garraf situat a l´extrem sud de la platja de Castelldefels. Els atletes que ho prefereixin podran disputar una prova de deu quilòmetres que es correrà en paral·lel a la Marató seguint la línia de la costa i amb un traçat totalment pla. L´atleta de St Coloma , Benito Ojeda, serà el corredor a batre. En el seu palmarès hi ha victòries a maratons disputades a Barcelona, Girona, Empúries i Astúries; diferents mitges maratons com les de Sitges, Sant Cugat , Montornès o Ripoll, entre d´altres. El de Barberà ha estat també dues vegades campió d´Espanya de Marató.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.