Skygames (Campionats el Món d´Esports d´Alçada) Catalunya gran triomfadora

0
384

Els Skygames 2006, de la Federation for Sport at Altitude (FSA), disputats a Andorra el passat cap de setmana, ja són història i aquesta història té un nom: Catalunya. L´equip català ha estat el gran triomfador a l´aconseguir els seus esportistes 5 medalles d´or, 3 de plata i 3 de bronze, a més de proclamar-se campiona del món per equips. Per aquest fet hi van participar 18 països, més Catalunya i Euskadi. Els Skygames, que han estat sens dubte el màxim esdeveniment de les curses de muntanya d´enguany, han estat organitzats conjuntament per la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) i per Ocisport Serveis Esportius, empresa catalana especialitzada en l´organització d´esdeveniments esportius.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.