RECEPCIÓ ALS ATLETES CATALANS

0
481

Aquest divendres el Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Manel Ibern, ha ofert al Museu Colet de Barcelona, una recepció als atletes catalans que van participar al Campionat d’Europa d’Atletisme que es va celebrar a Goteborg. Han assistit els dos atletes que van assolir la medalla d’argent, Josep Lluís Blanco i Jesús Ángel García Bragado, també Miquel Quesada, que es va classificar en cinquena posició, així com Rosa Mª Morató, Laia Forcadell i José Ríos. En representació dels entrenadors han estat Armando Álvarez i Rafael Sánchez. El Secretari General de l’Esport ha volgut felicitar a tots els atletes catalans que van participar a l’europeu de Goteborg, també ha manifestat que l’atletisme és l’esport més important com a base de tots els esports. Ha insistit en el repte que ara tenim de cara al proper Campionat d’Europa que es realitzarà a Barcelona l’any 2.010, tant des del punt de vista organitzatiu, com des de la participació ciutadana i públic assistent a l’estadi, com des del punt de vista més competitiu aspirant als èxits esportius dels nostres atletes. També s’ha donat ha conèixer una nova subvenció extraordinària que la Secretaria General de l’Esport a concedit a la Federació Catalana d’Atletisme de 404.000 €, que seran destinats a la compra i millora d’equipaments de les instal·lacions atlètiques, així com la compra d’un nou equip de foto-finish.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.