PRESENTACIÓ OFICIAL 1ª MITJA MARATÓ CIUTAT DE SABADELL

0
491

<b>Avui a les 20:00 hores a l´Hotel Urpí de Sabadell es portarà a terme la presentació oficial de la mitja marató Sabadell. </b><br> Aquesta presentació comptarà amb l´assistència de diverses autoritats del consistori municipal, així com l´assistència del president de la Federació Catalana d´atletisme, el Sr. Romà Cuyàs, dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa, i de personalitats del món de l´atletisme. Es comptarà amb la presència de l´atleta sabadellenc Miguel Quesada, 5è classificat al campionat d´Europa de Goteborg a la prova de 800 metres. La mitja marató Sabadell ha superat la xifra de 700 inscripcions, i els organitzadors estan molt satisfets de l´acollida que ha tingut aquesta nova mitja marató. 30-08-2006 Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.