PRESENTACIÓ OFICIAL 1ª MITJA MARATÓ CIUTAT DE SABADELL

0
335

<b>Avui a les 20:00 hores a l´Hotel Urpí de Sabadell es portarà a terme la presentació oficial de la mitja marató Sabadell. </b><br> Aquesta presentació comptarà amb l´assistència de diverses autoritats del consistori municipal, així com l´assistència del president de la Federació Catalana d´atletisme, el Sr. Romà Cuyàs, dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa, i de personalitats del món de l´atletisme. Es comptarà amb la presència de l´atleta sabadellenc Miguel Quesada, 5è classificat al campionat d´Europa de Goteborg a la prova de 800 metres. La mitja marató Sabadell ha superat la xifra de 700 inscripcions, i els organitzadors estan molt satisfets de l´acollida que ha tingut aquesta nova mitja marató. 30-08-2006 Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.