PRESENTACIÓ OFICIAL 1ª MITJA MARATÓ CIUTAT DE SABADELL

0
541

Aquest dimecres l´Hotel Urpí de Sabadell s´ha presentat de forma oficial la Mitja Marató Sabadell. Aquesta presentació ha comptat amb l´assistència de diverses autoritats, així com l´assistència del president de la Federació Catalana d´atletisme, el Sr. Romà Cuyàs, dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa, i de personalitats del món de l´atletisme. Van estar presents Carme Valero, Josep Molins, Tomas Barris,Javier Cortés Huete, Jordi Cruz i l´atleta sabadellenc Miguel Quesada, 5è classificat al campionat d´Europa de Goteborg a la prova de 800 metres. La mitja marató Sabadell ha superat la xifra de 700 inscripcions, i els organitzadors estan molt satisfets de l´acollida que ha tingut aquesta nova mitja marató.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.