Més de 700 atletes d´arreu d´Espanya participaran a la primera edició de la Mitja Marató de Sabadell

0
399

Desbordats per la gran afluència d´atletes. Així és com s´han mostrat els diferents memebres organitzadors de la primera edició de la Mitja Marató de Sabadell que se celebrarà el proper diumenge, dins dels actes de la Festa Major de la ciutat. Representants de la Joventut Atlètica Sabadell, Club Natació Sabadell i Califòrnia Esports, encapçalats per la presidenta de l´Associació, l´atleta Ester Solera, han mostrat la seva sorpresa i felicitat per aquesta resposta. La cursa s´iniciarà el diumenge a les 10 del matí al Passeig Manresa de la ciutat i tindrà un recorregut total de 21 quilòmetres i 97 metres. A més aquesta Mitja Marató coincidirà amb la primera edició de la Cursa Infantil i la 28ena edició de la Cursa Popular que sempre es fa per aquestes dates. Al llarg del recorregut hi haurà quatre avituallaments líquids, que estaran situats cada cinc quilòmetres. L´objectiu és que aquesta Mitja Marató es vagi consolidant al llarg dels anys, i sigui una de les més importants de Catalunya. Entre els inscrits hi ha la presència de quatre atletes de nivell. En categoria masculina destaca la presència de Benito Ojeda i Victor Morente, mentre que en categoria femenina destaca l´anglesa Louis Brown i la mundialista espanyola Teresa Pulido. | De tota manera la Mitja Marató no serà la única prova atleta que hi haurà aquest diumenge de Festa Major. Deu minuts després començarà la Cursa Popular que a hores d´ara ja compta amb 500 inscrits i que consta de 10 quilòmetres, mentre que una altre de les novetats serà la Cursa Infantil. Per aquesta cita que engloba nens de 6 a 12 anys hi ha 100 inscrits, que correran 800 metres amb inici i arribada al Passeig Manresa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.