Les inscripcions al Burriac Atac es tanquen amb 250 participants

0
470

Aquest dissabte 2 de setembre a 2/4 de 10 de la nit es dóna el tret de sortida a la segona edició del Burriac Atac, la cursa nocturna per fer el cim del castell de Burriac, organitzada pel Centre Excursionista de Vilassar de Mar. Les inscripcions han superat les de l’any passat i s´han tancat amb 250 persones. El recorregut consta d’uns 15 quilòmetres, té la sortida a la plaça de l´ajuntament de Vilassar de Mar i acaba a la platja de Cabrera de Mar. Entre les novetats d´enguany hi ha la creació d´espais perquè el públic pugui animar el pas dels corredors: la plaça de l´Ajuntament de Vilassar de Mar, les planes de Montcabrer, el castell de Burriac, la plaça de l´església de Cabrera de Mar o la zona d´arribada. La previsió és que la cursa acabi a 2/4 d´1 de la nit, al xiringuito "Azul" de la platja de Cabrera de Mar on es lliuraran els premis.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.