La primera Mitja Marató de Sabadell tanca les inscripcions dos dies abans pel èxit de participació.

0
505

No tenim tradició a Catalunya de mitges maratons a primers de Setembre i per això quan es va anunciar la nova <a href="http://www.mitjasabadell.cat">Mitja Marató de Sabadell</a> pel 3 de Setembre, els organitzadors varen fer unes previsions modestes que han estat desbordades àmpliament, havent arribat cinc dies abans de la cursa als 700 inscrits que son molts més dels modestos 550 que s’havien fixat. Ara ja no queden dorsals per a la cursa, <b>Segueixen obertes les inscripcions</b> per a la cursa popular que es celebra sobre una distància de 10.500 metres, mateix dia, hora i circuit de la Mitja, compartint sortida i arribada, però amb només una volta. Aquestes inscripcions a la cursa popular son <b>gratuïtes</b> i es poden fer per Internet al web del <a href="http://www.ajsabadell.cat/Cat/FestaMajor2006/paginesCat/curses_cat.asp">Ajuntament de Sabadell</a> fins dissabte, 2 de setembre, a les 14 hores o fins que s’arribin als 2000 inscrits

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.