Cursa de Matadepera 2006 el proper dissabte, 2 de setembre

0
307

El proper dissabte 2 de setembre, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i l’Ajuntament de Matadepera, organitzem la cursa de Matadepera, amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme i el patrocini de Caixa Terrassa i Toyota. TREU EL NAS A LA CURSA!!! La cursa començarà a les 18:30h; els més petits faran un recorregut de 1.500 metres, i els grans el faran de 10.000 metres, els aficionats que no vulguin córrer podran participar caminant 5.000 metres. Les inscripcions a la cursa es poden fer per internet, a través de la web, <a href="http://www.mitjaterrassa.com">www.mitjaterrassa.com</a>, i de forma presencial als següents llocs: Matadepera – Piscines Municipals i Pavelló Municipal Terrassa – Club Natació Terrassa (Av. Abat Marcet, s/n) Esports Aroca (Av. Barcelona, 37) Esports Kñera (Sometent Castella, 118) Barcelona – Atletas de Domingo Catalan (Ctra. La Bordeta, 7) Granollers – L’Aire Sports (Catalunya, 12) Sabadell – California Sports (Av. Rafael de Casanovas, 26) Les inscripcions de fora de Terrassa es tancaran el dijous 31 d’agost a les 19 h. La resta d’inscripcions es tancaran el divendres 1 de setembre a les 19 h, incloses les d’internet. <b>INSCRIPCIO GRATUITA</B>. No s’admetran inscripcions el dia de la cursa. Tots els participants rebran una bossa amb una samarreta de disseny, una gerra de cervesa, 3 colacaos i altres regals. (Més informació www.mitjaterrassa.com). Aquesta cursa forma part de la <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2006/">Lliga Internet</a> que repren l´activitat després de l´aturada del mes d´Agost amb més de 1700 inscrits.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.