Cursa de Matadepera 2006 el proper dissabte, 2 de setembre

0
441

El proper dissabte 2 de setembre, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i l’Ajuntament de Matadepera, organitzem la cursa de Matadepera, amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme i el patrocini de Caixa Terrassa i Toyota. TREU EL NAS A LA CURSA!!! La cursa començarà a les 18:30h; els més petits faran un recorregut de 1.500 metres, i els grans el faran de 10.000 metres, els aficionats que no vulguin córrer podran participar caminant 5.000 metres. Les inscripcions a la cursa es poden fer per internet, a través de la web, <a href="http://www.mitjaterrassa.com">www.mitjaterrassa.com</a>, i de forma presencial als següents llocs: Matadepera – Piscines Municipals i Pavelló Municipal Terrassa – Club Natació Terrassa (Av. Abat Marcet, s/n) Esports Aroca (Av. Barcelona, 37) Esports Kñera (Sometent Castella, 118) Barcelona – Atletas de Domingo Catalan (Ctra. La Bordeta, 7) Granollers – L’Aire Sports (Catalunya, 12) Sabadell – California Sports (Av. Rafael de Casanovas, 26) Les inscripcions de fora de Terrassa es tancaran el dijous 31 d’agost a les 19 h. La resta d’inscripcions es tancaran el divendres 1 de setembre a les 19 h, incloses les d’internet. <b>INSCRIPCIO GRATUITA</B>. No s’admetran inscripcions el dia de la cursa. Tots els participants rebran una bossa amb una samarreta de disseny, una gerra de cervesa, 3 colacaos i altres regals. (Més informació www.mitjaterrassa.com). Aquesta cursa forma part de la <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2006/">Lliga Internet</a> que repren l´activitat després de l´aturada del mes d´Agost amb més de 1700 inscrits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.