Les inscripcions per a la BEHOBIA-SAN SEBASTIAN s’obren per Internet l’11 de Setembre

0
2467

Les inscripcions per a la cursa popular Behobia-San Sebastian organitzada per el CD Fortuna que tindrà lloc el 12 de novembre, s’avancen aquest any de forma significativa. El termini, exclusivament per Internet, començarà el dilluns, 11 de Setembre. Es tracta dels que vulguin assegurar-se amb anticipació un dorsal a aquesta cursa que en les darreres edicions ha exhaurit els dorsals, deixant molts corredors sense poder participar. En aquesta edició, la número 42, es preveu un increment del nombre de corredors fins dotze mil. La inscripció als llocs concertats habituals començarà el 2 d’octubre, fins exhaurir els dorsals disponibles, com s’ha estat fent els darrers anys. Els interessats poden inscriure’s al web <a href="http://www.behobia-sansebastian.com"> www.behobia-sansebastian.com</a>. Es tracta només d’abonar el preu de la inscripció de 22 euros (20 euros pels que tinguin xip groc ChampionChip) i garantir el dorsal, doncs la bossa del corredor amb el dorsal físic, xip, samarreta NIKE, medalla, etc. es lliuraran durant el mes d’octubre als punts d’inscripció FORUM SPORT i en els terminis que s’anuncien a la mateixa pàgina web, que es pot consultar per qualsevol altre informació. També, com novetat, a partir de l´11 de setembre, Bultz Kirol Bidaiak, agencia oficial del esdeveniment, oferirà per primera vegada altres serveis afegits mitjançant el web: <a href="http://www.bultz.net">www.bultz.net</a>. Mercès al acord entre el CD Fortuna i l’agencia de viatges esportius “Bultz Kirol Bidaiak”, els participants que ho desitgin podran contractar els serveis afegits següents en el moment de fer la inscripció. • Transport a la sortida (participants i familiars) • Servei de guarda-roba • Menjar en restaurants o sidrèries • Allotjament • Servei de talassoteràpia, etc. Els primers 10 homes i dones de la Lliga Internet en l´apartat <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2006/resultats2006.htm">TOP100</a> tenen dorsal gratuït per aquesta prestigiosa cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.