20a CURSA DE LA DIADA vila de Térmens

0
457

<b>El proper 11 de setembre es disputa la que va començar sent una trobada entre amics que feien atletisme s’ha acabat convertint en una cursa que aplega unes 500 persones. </b><br>Aquest any es celebren els 20 anys de la Cursa de la Diada de la vila de Térmens, un poble de 1500 habitants de la plana de Lleida. Això sí, en les últimes edicions s’ha fet un esforç important per introduir algunes millores. D’ aquesta manera, s’ha substituït un circuit completament urbà per un altre de 10km que combina 80 % pista i 20 % asfalt amb petits tobogans, i que transcorre pel marge esquerra del riu Segre i amb esplèndides vistes a la Serra del Montsec. A més, i després d’haver incorporat les noves tecnologies per facilitar i agilitzar els resultats, en aquesta edició s’ ha decidit fer el cronometratge mitjançant xip. Tot això, però no ha desvirtuat gens ni mica l’ esperit que va néixer ara fa vint anys. La organització ( ara els fills d’ aquells i aquelles que la van iniciar) no han perdut ni la motivació ni la il.lusió ni el compromís amb l´esport per l´esport. Per aquest motiu en els últims anys s’han introduït algunes altres activitats. A més de les curses de categories inferiors que es porten a terme des de la primera edició , i de la caminada de 5 km , enguany , es realitza el 2n Campionat de Policies, Bombers Terres de Ponent. Pel que fa a la caminada, la podriem anomenar passejada, la qual passa per una part del circuït de 10 km i es una bona manera de fer participar a la majoria d´acompanyants dels corredors, els quals tenen garantida la animació gairebé per tot el circuït.| Pel que fa a les curses de categories inferiors es realitzen per circuït urbà i per diferents distàncies segons edats. Les edats van des d´un anyet als 16 anys. De fet, aquests dos aspectes el converteixen en un dels pocs esdeveniments d’ aquesta mena en el què pot participar tota la familia. Per finalitzar hi ha un dinar de germanor per a tots els participants i acompanyants. I si tot això no era suficient, cal afegir que les inscripcions son gratuïtes (finalitzaran el 08 de setembre).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.