ROGER ROCA S´INCORPORA A L´ÀREA TÈCNICA DEL CLUB D´ATLETISME CALELLA

0
304

<b> SERÀ EL RESPONSABLE DE MIG-FONS I FONS </b><br> Roger Roca serà entrenador del Club d´Atletisme Calella a partir d´aquesta propera Temporada 2006/07. Per a molts, és conegut pel seu ampli palmarès com a atleta: Campió d´Espanya de Marató 2005, títols de Campió Català en tótes les distàncies des dels 3000 m.ll. fins a Mitja Marató, i victòries també a les mitges maratons de Sitges, Vilafranca del Penedès, Vendrell, Menorca, Sant Cugat, Castellbisbal, Vilanova, Mataró, i també guanyador en altres distàncies com ara les curses populars de L´Espluga de Francolí, 1/3 de Marató de Barcelona, Cursa de El Corte Inglés, etc … Els seus registres personals són els següents: 1500 (3´48"79 ), 3000 (8´11"84), 5000 (14´05"95), 10.000 (29´17"68), Mitja Marató (1´04´50") i Marató (2:16´43").| Com a tècnic, Roger Roca exergeix d´entrenador de Mig-Fons al CAR de Sant Cugat i durant la seva època com a entrenador al C.A. Igualada va rebre el guardó d´ Entrenador Revelació 2004 per la Federació Espanyola d´Atletisme. Ara, als seus 28 anys, inicia un projecte engrescador incorporant-se a l´Àrea Tècnica del Club d´Atletisme Calella on conduïrà els entrenaments del Sector de Mig-Fons i Fons.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.