17a Challenge dels 3000 Ariège al Montcalm

0
434

El proper 19 d´agost es celebrarà una nova edició de la Challenge dels 3000 Ariège, una de les curses amb més història i solera dels Pirineus. La prova, organitzada per Turisme d´Auzat i Vicdessos, compta amb els cims del Montcalm (3.077m) i La Pica d´Estats (3.143m) com a principals atractius del seu recorregut. La prova es dividirà, com cada any, en diverses modalitats. Per una banda es disputarà la prova reina, la Challenge dels 3000 d´Auzat, de 42,5km de recorregut i amb pas per La Pica d´Estats i el Montcalm. D´altra banda, també es celebrarà la "Boucle des villages", en què els participants hauran de completar un recorregut de 16km pels pobles de la zona. A més, estan previstes altres activitats de caire més popular, com la caminada al Montcalm i La Pica d´Estats, que sortirà una estona abans que els participants a la cursa, o la cursa infantil, que es celebrarà un cop finalitzades la resta d´activitats i competicions. Totes les proves tindran la sortida i l´arribada al poble d´Auzat.| Programa Divendres 18 d´agost -A partir de les 14:00h – lliurament de dorsals i inscripcions al gimnàs d´Auzat -16:00h – Col·loqui mèdic i esportiu -19:00h – Briefing de la cursa per tots els corredors -20:00h – Festa Dissabte 19 d´agost -6:00h – Sortida de l´excursió al Montcalm i La Pica d´Estats -7:00h – Sortida de la Challenge dels 3000 d´Auzat (42,5km) -9:00h – Sortida de la "Boucle des villages" (16km) -10:00h – Hora prevista dels primers corredors de la "Boucle des villages" -11:00h – Hora prevista dels primers corredors del Challenge dels 3000 Ariège -14:00h – Sortida de la cursa infantil Durant els dos dies hi haurà animació musical i una retransmissió en temps real de les evolucions dels corredors. Al final de la competició, l´organització oferirà un dinar de cloenda on es podrà veure en primícia el vídeo amb els millors moments de la jornada. Està previst que més de 250 voluntaris i tècnics vetllin a peu de pista per la seguretat del públic i dels corredors i perquè tot funcioni correctament. Inscripcions És obligatori estar en possessió de la llicència de la FFA (Federació Francesa d´Atletisme) o la FFME (Federació Francesa de Muntanya i Escalada) o una assegurança temporal d´un mínim de 12 mesos. Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a otauzattarascon@wanadoo.fr

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.