17a Challenge dels 3000 Ariège al Montcalm

0
325

El proper 19 d´agost es celebrarà una nova edició de la Challenge dels 3000 Ariège, una de les curses amb més història i solera dels Pirineus. La prova, organitzada per Turisme d´Auzat i Vicdessos, compta amb els cims del Montcalm (3.077m) i La Pica d´Estats (3.143m) com a principals atractius del seu recorregut. La prova es dividirà, com cada any, en diverses modalitats. Per una banda es disputarà la prova reina, la Challenge dels 3000 d´Auzat, de 42,5km de recorregut i amb pas per La Pica d´Estats i el Montcalm. D´altra banda, també es celebrarà la "Boucle des villages", en què els participants hauran de completar un recorregut de 16km pels pobles de la zona. A més, estan previstes altres activitats de caire més popular, com la caminada al Montcalm i La Pica d´Estats, que sortirà una estona abans que els participants a la cursa, o la cursa infantil, que es celebrarà un cop finalitzades la resta d´activitats i competicions. Totes les proves tindran la sortida i l´arribada al poble d´Auzat.| Programa Divendres 18 d´agost -A partir de les 14:00h – lliurament de dorsals i inscripcions al gimnàs d´Auzat -16:00h – Col·loqui mèdic i esportiu -19:00h – Briefing de la cursa per tots els corredors -20:00h – Festa Dissabte 19 d´agost -6:00h – Sortida de l´excursió al Montcalm i La Pica d´Estats -7:00h – Sortida de la Challenge dels 3000 d´Auzat (42,5km) -9:00h – Sortida de la "Boucle des villages" (16km) -10:00h – Hora prevista dels primers corredors de la "Boucle des villages" -11:00h – Hora prevista dels primers corredors del Challenge dels 3000 Ariège -14:00h – Sortida de la cursa infantil Durant els dos dies hi haurà animació musical i una retransmissió en temps real de les evolucions dels corredors. Al final de la competició, l´organització oferirà un dinar de cloenda on es podrà veure en primícia el vídeo amb els millors moments de la jornada. Està previst que més de 250 voluntaris i tècnics vetllin a peu de pista per la seguretat del públic i dels corredors i perquè tot funcioni correctament. Inscripcions És obligatori estar en possessió de la llicència de la FFA (Federació Francesa d´Atletisme) o la FFME (Federació Francesa de Muntanya i Escalada) o una assegurança temporal d´un mínim de 12 mesos. Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a otauzattarascon@wanadoo.fr

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.