Una nova Mitja Marató de Roncesvalles a Zubiri pel camí de Santiago el diumenge 1 d´octubre

0
390

L´1 d’octubre, diumenge, es farà la primera edició d’una nova Mitja Marató totalment original, doncs segueix els 21 primers quilòmetres del <a href="http://www.caminosantiago.com/web/rutapasoapaso1.htm">Camí de Santiago</a>, començant a Roncesvalles amb arribada a Zubiri. Oberta a tot tipus de participants, els que corren a 3 m/km fins els que caminen a 6 km/hora. La inscripció inclou per 18 euros un seguit d’activitats turístiques, incloent-hi un dinar de clausura. La organització publicarà al web una llista del allotjaments recomanats a preus especials. En definitiva una mitja marató única sobre un recorregut original. Més informació al web: <a href=http://www.roncesvalleszubiri.com/>www.roncesvalleszubiri.com</a> i per correu al mail: info@roncesvalleszubiri.com.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.