Una nova Mitja Marató de Roncesvalles a Zubiri pel camí de Santiago el diumenge 1 d´octubre

0
508

L´1 d’octubre, diumenge, es farà la primera edició d’una nova Mitja Marató totalment original, doncs segueix els 21 primers quilòmetres del <a href="http://www.caminosantiago.com/web/rutapasoapaso1.htm">Camí de Santiago</a>, començant a Roncesvalles amb arribada a Zubiri. Oberta a tot tipus de participants, els que corren a 3 m/km fins els que caminen a 6 km/hora. La inscripció inclou per 18 euros un seguit d’activitats turístiques, incloent-hi un dinar de clausura. La organització publicarà al web una llista del allotjaments recomanats a preus especials. En definitiva una mitja marató única sobre un recorregut original. Més informació al web: <a href=http://www.roncesvalleszubiri.com/>www.roncesvalleszubiri.com</a> i per correu al mail: info@roncesvalleszubiri.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.