Deu atletes catalans formen part de la llista de convocats per a l´Europeu de Göteborg

0
341

Deu atletes catalans es troben a la convocatòria per disputar l´Europeu de Göteborg, segons la lista que ha facilitat la Federació Espanyola. Una de les destacades és Rosa Morató. L´atleta de Navarcles competeix en els 3.000 obstacles i va aconseguir el quart títol estatal consecutiu a Saragossa baixant dels 9 minuts i 50 segons. Rosa Morató ha assegurat que l´objectiu a Göteborg serà arribar a la final. Altres atletes catalans destacats a l´Europeu seran en els 20 quilòmetres marxa Maria Vasco, Miquel Quesada en els 800 metres o Josep Lluís Blanco en els 3.000 obstacles. | Completen la llista de catalans convocats: José Rios en marató, Agustín Fèlix en decatló, García Bragado en 50 quilòmetres marxa, Laia Forcadell en 400 tanques, Berta Castells en martell i Beatriz Pascual en 20 quilòmetres marxa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.