Deu atletes catalans formen part de la llista de convocats per a l´Europeu de Göteborg

0
424

Deu atletes catalans es troben a la convocatòria per disputar l´Europeu de Göteborg, segons la lista que ha facilitat la Federació Espanyola. Una de les destacades és Rosa Morató. L´atleta de Navarcles competeix en els 3.000 obstacles i va aconseguir el quart títol estatal consecutiu a Saragossa baixant dels 9 minuts i 50 segons. Rosa Morató ha assegurat que l´objectiu a Göteborg serà arribar a la final. Altres atletes catalans destacats a l´Europeu seran en els 20 quilòmetres marxa Maria Vasco, Miquel Quesada en els 800 metres o Josep Lluís Blanco en els 3.000 obstacles. | Completen la llista de catalans convocats: José Rios en marató, Agustín Fèlix en decatló, García Bragado en 50 quilòmetres marxa, Laia Forcadell en 400 tanques, Berta Castells en martell i Beatriz Pascual en 20 quilòmetres marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.