Burriac ATAC!: el proper dia 2 de setembre CONTRAATAQUEM!

0
448

Els del Centre Excursionista Vilassar de Mar ja estem escalfant les cames i provant el llum frontal, el proper dia 2 de setembre CONTRAATAQUEM! O sigui arriba la segona edició de la cursa nocturna Burriac ATAC! La major part de vosaltres ja sabeu de que va, perquè vàreu venir l’any passat o perquè vàreu estar a punt de venir-hi. Però us en fem cinc cèntims per recordar-ho a tots: Burriac ATAC! 2006, és la segona edició de la cursa nocturna que organitza el Centre Excursionista de Vilassar de Mar. A més de ser nocturna, la cursa té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre nivell del mar, però amb més de la meitat del seu recorregut format per corriols de muntanya. El seu final a la sorra platja, de nit i amb la possibilitat d’un bany al mar li donen un caràcter molt especial, més enllà de l’ambient que es crea formant part d’una corrua de corredors amb un llum frontal al cap pujant i baixant muntanyes i fent al cim del castell de Burriac. | Per aquesta edició us tenim preparades algunes sorpreses, com un circuit millorat, un final amb massatges, més obsequis pels corredors… i altres consells que l’any passat ens donàreu els qui vàreu omplir les enquestes. Això sí, un any més limitem les inscripcions. Creiem que Burriac ATAC! sobre tot ha de ser una cursa en la que els corredors i voluntaris es diverteixin i gaudeixin de les seves possibilitats dins la natura. Per això creiem que una inscripció il·limitada seria contraria a aquests objectius. Recordeu per tant que la inscripció està molt limitada i per tant, si ja sabeu que voleu venir, i no us voleu quedar fora, millor que us inscriviu quan abans millor. Sobre les inscripcions: Mantenim un preu per sota de la mitjana, 10€ d’inscripció + 4,5€ per aquells que no siguin federats (veure més informació a la web) en concepte d’assegurança. Penseu que a més de tres avituallaments i d’un bany gratis al mar, quan acabeu la cursa teniu un entrepà, una bossa d’obsequis i un sorteig molt esplèndid. Com a novetat, aquest any podeu fer la inscripció i recollir el dorsal prèviament a algunes botigues de Vilassar de Mar, Mataró, Granollers i Barcelona. Creiem que aquesta novetat farà que els corredors pugueu arribar i moldré sense haver-vos de preocupar de recollir els dorsals i per tant tot anirà més fluït. Per grups de corredors que no us quedi aprop aquests establiments també podem mirar de trobar una solució.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.