El Campionat Europeu d’Atletisme BCN 2010 arrenca a Goteborg

0
1880

<b>Una delegació barcelonina estarà present al campionat de Goteborg per prendre´n el relleu i donar a conèixer els primers detalls del europeu de Barcelona </b><br> BCN 2010, el futur XX Campionat d´Europa d´atletisme que es disputarà al 2010 a l´Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, estarà present a partir del proper diumenge 6 d´agost al Campionat d´Europa de 2006 que es disputa a l´Estadi Ullevi de Goteborg. Una delegació del comitè d´organització del campionat, integrada, entre altres, per Pere Alcober, regidor d´esports de l´Ajuntament de Barcelona; Jaime Lissavetzy, secretari d´Estat per a l´Esport; Manuel Ibern, secretari general de l´Esport de la Generalitat de Catalunya; José María Odriozola, president de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme; i Romà Cuyàs, president de la Federació Catalana d´Atletisme es desplaçarà fins a la ciutat sueca de Goteborg per assistir als campionats i prendre el relleu per al 2010. BCN 2010 estarà present a la cerimònia de clausura, on Pere Alcober, en representació de l´alcalde de Barcelona, Joan Clos, recollirà la bandera de l´Associació Europea d´Atletisme (AEA), símbol del relleu entre els comitès d´organització.| Un altre dels actes previstos a Goteborg és una gran recepció, a l´hotel Radisson SAS Scandinavian, on assistiran unes 300 persones, entre les quals hi haurà membres de l´AEA, dirigents esportius, atletes, tècnics, periodistes i personalitats vinculades a la ciutat de Barcelona. L´acte, presidit per Pere Alcober, que tindrà lloc el dia 12 d´agost, té prevista l´assistència de l´ambaixador de Espanya a Suècia, Javier Garrigues; el cònsul d´Espanya a Goteborg, Claes Karlzén; i Joan Antoni Samaranch, president d´ honor del Comitè Olímpic Internacional. Finalment, la delegació de BCN 2010 donarà a conèixer en una roda de premsa internacional els principals aspectes del campionat, l´únic gran certamen atlètic que encara no s´ha celebrat en territori espanyol, per a què arribin a tot el món.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.