ENCONTRE INTERNACIONAL PROMESA

0
364

<b> Catorze catalans a Praga </b><br> La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a catorze atletes catalans per a disputar l’Encontre Internacional Promesa entre les seleccions de la República Txeca, França, Hongria i Espanya que se celebrarà el proper 29 de juliol a Praga. Els seleccionats són Albert Pujadas (FCB) en salt d’alçada, Oriol Adeva (FCB) en salt amb perxa, Pere Joseph (FCB) en triple salt, Jordi Sanchez i David Castellanos (Medilast-Carrefour Lleida) en els relleus 4X100 m. En dones, participaran Eva Martín i Plàcida A. Martínez (FCB) en 200 m i 4X100 m, Laia Vilalta (Medilast-Carrefour Lleida) en els 400 m i 4X400m, Miriam Ortiz (L’H) en 3.000 m. llisos, Marta Miró (AAC-UBAE) en els 100 m tanques, Olga Ortega (FCB) en 400 m tanques, Anna M. Pinero (AAC-UBAE) en salt amb perxa, Marina García (FCB) en triple salt, i Berta Castells (VTiM) en llançament de martell.| Així mateix, l´encontre internacional Itàlia-Espanya-Rússia, de categoria juvenil, que estava previst celebrar-se a Itàlia el mateix dia 29 ha estat suspès per problemes amb l´organització d´aquesta competició per part de la Federació Italiana.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.