XAVIER LLOBET GUANYADOR DEL TRI-TRIALS SERIES

0
445

La darrera etapa de circuit de triatló Tri-Trials Series 2006, celebrada a Barcelona ha servit per decidir la classificació general i per batre un rècord de participació. El Triatló de Barcelona va comptar amb la participació de 600 triatletes, cosa que suposa un rècord de participants a Catalunya superat només pels triatlons de Cullera i de Lanzarote a tot Espanya. El Port Olímpic va ser el centre neuràlgic de la prova on els triatletes van ocupar literalment els més de 5000m2 del Moll de Marina des de bon matí per preparar-se a nedar 750m, fer 20Km de ciclisme i acabar amb 5Km de cursa a peu. En categoria femenina la guanyadora de l’etapa va ser Carme Tort que ja es va imposar en l’etapa de Salou el passat mes de juny, mentre que el guanyador en categoria masculina va ser l’actual campió d’Espanya de Triatló Carlos Gil, guanyador de l’etapa de Platja d’Aro el passat mes de maig i que es va mostrar com el més fort de tots els rivals a Barcelona.| Durant la prova de natació, la cursa es va estirar ràpidament i ja en la primera boia es va formar un grup de 13 triatletes comandats pel jove Francesc Godoy i per l’exnedador David Royo. Aquest mateix grup format entre d’altres per Fernando Cabellos, Raúl Córdoba, Xavier Llobet, Santi Pellejero i Xavier Torrades va encapçalar els 20Km de ciclisme sempre agrupat tot i els intents d’escapada del líder de la general Xavier Llobet. Mentre, el grup perseguidor veia com el cap de cursa augmentava la diferència arribant amb prop de 2 minuts al final del segment de ciclisme i deixant sense opcions als perseguidors. Un cop deixades les bicicletes al boxes del Port Olímpic, Carles Gil imposava un fort ritme des del principi que no va donar opcions a cap dels components acompanyants en el cap de cursa, marcant un temps de 15 minuts i 20 segons en els 5Km de cursa a peu pel passeig marítim de la Barceloneta. Finalment, Carles Gil primer, seguit de Francesc Godoy, segon i de Fernando Cabellos, tercer. Durant la cursa a peu, l’emoció ha estat molt intensa perquè estava en joc el premi final del Tri-Trials Series, ni més ni menys que 6000€ pel guanyador de la classificació general. Xavier Llobet del Club Triatló Manresa, gràcies a les seves dues victòries a les etapes de Santa Susanna i Salou, necessitava quedar entre els 10 primers a Barcelona per embutxacar-se el premi i així ho va fer. Segon classificat va ser Carles Gil del Trialandalus de Mijas i tercer, Raúl Córdoba del Bricoblock Tri-Toledo. Dones 1. Carme Tort (Club Triatló Manresa) 1:04:26 2. Núria Padrisa (Club Triatló Manresa) 1:06:17 3. Núria Miró (Club Natació Reus Ploms) 1:06:27 Homes 1. Carles Gil (Trialandalus Mijas) 0:55:22 2. Francesc Godoy (Club Natació Barcelona) 0:55:33 3. Fernando Cabellos (Kebi Sport) 0:55:38 General final 4. Xavier Llobet (Club Triatló Manresa) 291 5. Carles Gil (Trialandalus Mijas) 235 6. Raúl Córdoba (Bricoblock Tri-Toledo) 221

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.