Un projecte presentat pel Jutge Català Pere Guillaumes i per en Carlos Galindez del Comitè Basc finalista dels "European Athletics Science Awards"

0
359

Aquest guardó es convoca cada dos anys per l´Associació Europea (AEA) per premiar el desenvolupament científic de l´Atletisme a Europa. Es tracta d´un sistema informàtic creat per a la gestió dels avisos i targetes vermelles a la prova de marxa. Aquest projecte es troba entre els vuit finalistes d´un total de 26 presentats i al mes de setembre, aprofitant la Conferència Europea que es fa a Varna (Búlgaria), es faran públics els projectes guardonats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.