RAÜL SABATÉ, DE L’HOSPITALET ATLETISME, SOTS – CAMPIÓ D’EUROPA VETERÀ EN 400 METRES LLISOS I 400 METRES TANQUES.

0
452

Durant tota la setmana es ve disputant a Poznan (Polònia) el Campionat d’Europa per Atletes Veterans. L’atleta de L’Hospitalet Atletisme, Raül Sabaté, ha tornat a demostrar que es una de les màximes figures de la categoria M35 i malgrat arribar a terres poloneses una mica curt de forma degut a la lesió d’isquiotibials que va patir durant la final del Campionat de Catalunya de Clubs i que li ha impedit entrenar en les millors condicions s’ha proclamat brillant sots – campió d’Europa a les curses de 400 metres llisos i 400 metres tanques.| El passat dia 23 de juliol Raül Sabaté va disputar la final dels 400 metres tanques, només va estar superat per l’alemany Andreas Schulze amb una marca de 54”74 per 55”49 de l’atleta de L’Hospitalet Atletisme; en tercera posició va finalitzat el britànic Andy Gill amb 57”71. Dimarts dia 26 de juliol va disputar la final dels 400 metres llisos dominada per Edward Williams de Gran Bretanya amb 50”06, per 50”36 de Sabaté i 50”49 de l’italià Emilio de Bonis. Aquest doble sots – campionat s’uneix al títol de Campió del Món de 400 metres llisos en Pista Coberta que Raül Sabaté va aconseguir el passat hivern a Linz (Àustria).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.