El govern autoritza la subvenció de la pista coberta d´atletisme de Sabadell

0
365

El govern de la Generalitat ha autoritzat el Consell Català de l´Esport a atorgar i tramitar les subvencions incloses en el Pla director d´Instal·lacions i Equipaments Esportius (PIEC), amb un import total de 28,6 milions d´euros. La partida més destacada del llistat són els 4 milions destinats a la construcció de la pista coberta d´atletisme de Catalunya, que es construirà a la zona esportiva de Sant Oleguer de Sabadell. Els treballs de construcció del recinte esportiu, el primer de les seves característiques que es fa a Catalunya començaran al setembre. El projecte arquitectònic, elaborat pels arquitectes Mario Corea i Lluís Moran, preveu que tingui capacitat per a 1.700 espectadors. El pressupost global de l´obra supera els 10,6 milions d´euros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.