El govern autoritza la subvenció de la pista coberta d´atletisme de Sabadell

0
301

El govern de la Generalitat ha autoritzat el Consell Català de l´Esport a atorgar i tramitar les subvencions incloses en el Pla director d´Instal·lacions i Equipaments Esportius (PIEC), amb un import total de 28,6 milions d´euros. La partida més destacada del llistat són els 4 milions destinats a la construcció de la pista coberta d´atletisme de Catalunya, que es construirà a la zona esportiva de Sant Oleguer de Sabadell. Els treballs de construcció del recinte esportiu, el primer de les seves característiques que es fa a Catalunya començaran al setembre. El projecte arquitectònic, elaborat pels arquitectes Mario Corea i Lluís Moran, preveu que tingui capacitat per a 1.700 espectadors. El pressupost global de l´obra supera els 10,6 milions d´euros.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.