Bronze i el camí a Europa per Blanco

0
413

Josep Lluís Blanco va obtenir el bronze en la prova dels 3.000 metres obstacles del Campionat d´Espanya d´Atletisme celebrat aquest cap de setmana a Saragossa. El de Lloret, va arribar a la línia de meta pel darrere de Antonio Jiménez, Penti i César Pérez, primer i segon classificats respectivament, cosa que el col·loca als campionats d´Euripa. Blanco sempre es va mantenir entre els tres primers tot i que va sortir a veure-les venir i va deixar que els seus rivals portessin la iniciativa. Penti, Pérez, Blanco i Martín es van escapar quan faltaven mil metres pel final. En enfilar l´última volta Penti i Pérez van deixar enrere els altres dos companys de fuga per disputar-se entre ells la medalla d´or. El de Lloret va saber aguantar les embranzides de Martín, i va mantenir el tercer lloc fins a la línia de meta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.