SALOU, EL REPTE SUPERAT AMB MÚSICA I BONA ORGANITZACIÓ

0
479

Dissabte 22 de juliol la població de Salou va viure amb gran entusiasme la tercera prova del circuit Buff® Beach Running®. Al bell mig del Passeig Marítim, a la Plaça de les Comunitats, l´espectacle de la cursa va comptar amb molta música, animació i el seguiment de centenars d´espectadors al llarg de tot el recorregut. Respecte les edicions anteriors, Salou va tenir un caire especial per diferents motius. Primer de tot, l´horari de tarda, que donava una imatge diferent a aquest circuit. D´altra banda, la sortida de les categories, on, aquest cop, els primers en sortir van ser els infantils, seguit dels juvenils, sèniors i, per últim, els màster. Tot plegat, una unió d´elements que crearen un ambient festiu i estiuenc a una de les platges catalanes més turístiques.| La sortida va tenir lloc a la mateixa Plaça de les Comunitats. A les 8 en punt del vespre, la primera categoria del circuit enfilava en direcció al Port Nàutic per immediatament afrontar el tram de platja més llarg de totes les proves fins ara realitzades. Després, i cada quinze minuts, categoria rera categoria van anar sortint. Els corredors arribaven cansats, mullats, però amb molts ànims i molt contents per la fita aconseguida. En aquesta edició, els guanyadors van ser Guillermo Manso García i Maria Rietveld Elens a la categoria màster; Victor García Hernando i Cristina Carvajal Salgado a la categoria sènior; Ángel Joaquín Vergara Magrazo i Elisabeth Santos Ferrer a la categoria juvenil i, finalment, Thonu Koster i Judith Sabater Brun a la categoria infantil. El proper diumenge Platja d´Aro viurà la final del circuit Buff® Beach Running®, a les 10 del matí a la coneguda Platja Gran, tot just al costat del Port Nàutic. Us esperem!!! Si vols obtenir més informació o veure imatges de l´esdeveniment, només has d´entrar a .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.