Els 10 Km. de Matadepera del 2 de setembre obren les inscripcions

0
494

Com ja es costum, el primer dissabte del mes de Setembre, i al final dels actes de la Festa Major de Matadepera, es farà l’esperada cursa, que serveix per comprovar l’estat de tots els que regularment estem en aquest mon del córrer. Una bona ocasió per retrobar-nos i començar la segona part de l’any amb les forces que dona el fet de haver fet uns dies de vacances, Amb l’organització de l’associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i l’ajuntament de Matadepera, oferirem als visitants, dues curses. Una pels nens, amb un recorregut de 1,5 kms. I la segona, pels grans, que faran dues voltes a un circuit de 5 kms, per completar els 10 kms. oficials pels carrers del poble. <a href="http://www.mitjaterrassa.com/">Inscripcions obertes</a> al web de l´Associació Mitja Marató de Terrassa. Inscripció gratuïta. La cursa de Matadepera, que té mes de 20 anys de vida, es cursa oficial de la Federació Catalana d’atletisme, i puntua per a la lliga catalana d’Internet de Champion Chip.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.