TRIATLÓ: Nova victòria de la selecció catalana de triatló

0
620

La selecció catalana va guanyar per cinquena vegada consecutiva als campionats d´Espanya de triatló per autonomies disputats a Tres Cantos (Madrid) el passat cap de setmana. Amb presència del Sr. Jesús Andreu, president de la Federació Catalana de Triatló, una nova selecció per categories del millors triatletes catalans disponibles (lliures de competicions internacionals) dirigida pel director tècnic Sr. Joan Mayol va assolir la millor puntuació en conjunt a les proves disputades, totes dins la distància esprint (750 natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu). Catalunya es va classificar en primera posició a les categories de júnior femení (Núria Miró, Neus Cayla i Dolça Ollé), sub 23 femení (Adriana Farrés, Sara Loehr i Núria Gascuñana), sub 23 masculí (Miquel Blanchart, Isaac López i Xavier Torrades), veteranes (Mercè Magem, Montserrat Clavero i Montserrat Cuevas), i veterans (Julio César Cervantes, Amand Redondo i Kernan Heinz). A les categories absoluta femenina (Eva Ledesma, Carme Tort i Regina Mola) i absoluta masculina (Santi Pellejero, David Royo i Richard Calle) es va assolir la segona i tercera posicions, respectivament. | L´èxit col•lectiu es va arrodonir amb les victòries individuals d´Eva Ledesma, Mercè Magem i Miquel Blanchart.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.