Catalunya, Campiona d’Espanya

0
2067

Els equips catalans, masculí i femení, han aconseguit la victòria en el Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques de primera categoria celebrat avui dissabte a Puertollano (Ciutat Reial). La Federació Catalana torna ha aconseguir el doblet en les dues categories, fet que no aconseguia des de l’any 2.003 a Arona. L’equip femení ha guanyat amb una diferencia de 12 punts sobre la selecció d’Andalusia que ha quedat segona. Les atletes catalanes han guanyat en sis proves individuals. Rosa Morató s’ha imposat en els 3.000 m llisos amb una marca de 9’33”89, Laia Forcadell ha vençut en els 400 m tanques amb 57”75, Berta Castells en el llançament de martell amb un millor tir de 65,29 metres, Eva Martín ho ha fet en els 200 m amb una marca de 24”07, Sandra Ingelmo ha guanyat en els 100 m tanques amb una marca de 14”05, i per últim el salt d’alçada ha estat per Solange Witteveen amb un salt de 1,79 metres.| En homes, la diferència amb el segon classificat, Castella La Manxa, ha estat de cinc punts i les victòries individuals han estat tres. Moisès Campeny en llançament de martell amb una marca de 65,48 m, Eduard Perez en triples salt amb un registre de 15,73 m, i la de Jackson Quiñonez que ha guanyat amb una marca de 13”81.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.