ARRIBA A BARCELONA L’ESPECTACLE DEL TRIATLÓ

0
1409

El triatleta olímpic manresà, Xavi Llobet, es pot coronar campió del Tri-Trials Series, aquest diumenge 23 de Juliol a Barcelona. La primera edició d’aquest circuit de triatló, finalitzarà amb l’etapa de Barcelona i comptarà amb la participació de 600 participants vinguts de arreu de Espanya, lo que suposarà un récord de participació en un triatló a Catalunya i la tercera prova amb més participació de Espanya. El centre neuràlgic de l’esdeveniment estarà situat a l’emblemàtic Moll de Marina del Port Olímpic i enguany, el Triatló de Barcelona és la darrera etapa del circuit Tri-Trials Series, una veritable volta a Catalunya de triatló on els millors triatletes d’Espanya han lluitat per la classificació general durant quatre etapes repartides per la geografia catalana. La primera etapa es va disputar a Santa Susanna, seguida de Platja d’Aro i de Salou.| A Barcelona es proclamarà el guanyador final dels 6000€ amb què l’organització ha dotat al primer premi. A falta de la darrera etapa, l’olímpic de Manresa Xavier Llobet encapçala la classificació general seguit de prop pel madrileny Raúl Córdoba (3er a la copa del Mon de Xina) i pel càntabre Fernando Cabellos.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.