ARRIBA A BARCELONA L’ESPECTACLE DEL TRIATLÓ

0
1715

El triatleta olímpic manresà, Xavi Llobet, es pot coronar campió del Tri-Trials Series, aquest diumenge 23 de Juliol a Barcelona. La primera edició d’aquest circuit de triatló, finalitzarà amb l’etapa de Barcelona i comptarà amb la participació de 600 participants vinguts de arreu de Espanya, lo que suposarà un récord de participació en un triatló a Catalunya i la tercera prova amb més participació de Espanya. El centre neuràlgic de l’esdeveniment estarà situat a l’emblemàtic Moll de Marina del Port Olímpic i enguany, el Triatló de Barcelona és la darrera etapa del circuit Tri-Trials Series, una veritable volta a Catalunya de triatló on els millors triatletes d’Espanya han lluitat per la classificació general durant quatre etapes repartides per la geografia catalana. La primera etapa es va disputar a Santa Susanna, seguida de Platja d’Aro i de Salou.| A Barcelona es proclamarà el guanyador final dels 6000€ amb què l’organització ha dotat al primer premi. A falta de la darrera etapa, l’olímpic de Manresa Xavier Llobet encapçala la classificació general seguit de prop pel madrileny Raúl Córdoba (3er a la copa del Mon de Xina) i pel càntabre Fernando Cabellos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.