TORNEIG DE FEDERACIONS

0
441

El proper dissabte 15 de juliol se celebrarà el Campionat d´Espanya de Federacions Autonòmiques de 1a. categoria a Puertollano, conegut tradicionalment com el Torneig de Federacions. La Selecció Catalana sempre surt com una de les favorites, ja que ha estat la gran dominadora d´aquest campionat estatal des que l´any 1976 es va iniciar aquest model de competició. En aquesta ocasió l´equip femení català defensarà el títol aconseguit la temporada passada a Saragossa que ja acumula cinc victòries consecutives. En homes l´actual campiona és la selecció de Castella – La Manxa. L’equip català masculí va aconseguir el seu últim títol l’any 2.003 a Arona. En la història de la competició, la Selecció Catalana femenina ha vençut en 22 edicions, i en la masculina, Catalunya ha guanyat en 22 de les 27 edicions disputades.Seleccions.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.