Women International Adventure Race 2006

0
458

<b> Les franceses del Var Defi Nature, campiones per pèls </b> <br> La segona i definitiva jornada del WIAR 2006 ha donat un tomb a la classificació a favor de la parella formada per Myriam Guillot i Josiane Seguier. Al final, només un minut i mig els ha donat la victòria sobre l’Uka Uka, líder de la jornada d’ahir, que ha perdut molt temps en una errada d’orientació. El WIAR 2006 ha viscut avui una intensa i emocionant jornada que ha proclamat campió l’equip francès del Var Defi Nature. La diferència final entre la parella formada per Myriam Guillot i Josiane Seguier i les segones classificades, Neus Parcerisas i Meritxell Giménez (Uka Uka W’S) s’ha reduït tan sols a un minut i mig. La tercera plaça del podi ha estat ocupada sorprenentment per Elisenda Buscà i Mariona Moreno (7.1 i 7.3).| La segona etapa ha començat a quarts de vuit del matí amb una prova especial d’orientació al voltant del Mas Puigfrancó, dissenyada gràcies a un mapa específic de la zona realitzat expressament per al WIAR 2006. Les dues integrants de cada equip havien de trobar separadament fins a deu fites que bonificaven a raó de dos minuts cadascuna, fins a un màxim possible de 40 minuts. Després d’aquesta prova, havien d’agafar la bicicleta de muntanya per fer un recorregut llarg però força ràpid a través de pista i sender fins als pobles de Salarsa i Beget, on s’enllacen la natura i l’arquitectura romànica. Aquest tram de bicicleta ha estat decisiu, ja que els dos primers classificats de la primera jornada, l’Uka Uka i l’Abarth, han comès una errada d’orientació important que els ha fet perdre molt de temps. Mentrestant, les franceses del Var Defi Nature feien una etapa sensacional, rebaixant amb escreix els temps mínims previstos per l’organització. El següent tram corresponia a l’ascens d’un barranc bastant ple d’aigua degut a les pluges d’ahir i un llarg trekking de més de 500 metres de desnivell de pujada fins al castell de Rocabruna. Els equips que s’havien perdut han anat remuntant poc a poc, tot i que veien molt de lluny als líders de la jornada. Un cop passat el castell, les raiders s’havien d’enfrentar a una prova especial d’escalada esportiva. Una de les integrants de cada equip havia de fer una via, a escollir entre un cinquè grau i un 6a, que bonificaven cinc minuts i deu minuts respectivament. El Var Defi i l’Uka Uka han encadenat el cinquè, mentre que l’equip 7.1 i 7.3 han culminat una jornada molt bona amb l’encadenament del 6a, cosa que les ha portat fins a la tercera posició final d’aquesta quarta edició del WIAR. CLASSIFICACIÓ final 1. Var Defi Nature (Myriam Guillot / Josiane Seguier): 8h 08’ 22” 2. Uka Uka W’S (Neus Parcerisas / Meritxell Giménez): 8h 09’ 57” 3. 7.1 i 7.3 (Elisenda Buscà / Mariona Moreno): 8h 20’ 08” 4. Abarth Teva (Roser Español / Nuria Domínguez): 8h 20’ 59” 5. Casall-Viladomat (Neus Tort / Anna Agustí): 8h 25’ 04” 6. NAT’S-Nabes (Anna Hidalgo / Gemma Navarro): 8h 27’ 16” 7. Wiar La Drome (Laure Coupat / Magali Coupat): 8h 43’ 27” 8. Haglofs Team (Noora Sinisalo / Riitta Siltanen): 9h 07’ 25” 9. Buff (Gemma Arro / Alba Carbonell): 9h 09’ 51” 10. FINCAT (Elisenda Genís / Paivi Linna): 9h 10’ 58”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.