LA SEU BIKE FESTIVAL: SEBASTIÀ CATLLÀ I VICTOR DEL CORRAL INTRACTABLES.

0
463

Participacions d´èlit, recorreguts magnífics, regals de qualitat i, sobretot, un molt bon ambient esportiu, van marcar aquesta primera edició de LA SEU BIKE FESTIVAL, que tot i la seva ràpida concepció va comptar amb prop de 200 participants. Sebastià Catllà, triatleta del P.C. Bonavista, va adjudicar-se la victòria en el I Triatló de muntanya de La Seu d’Urgell, celebrat dins de LA SEU BIKE FESTIVAL, seguit d’Arnau Bellapart del C.N Vic, i de l’independent Ramon Fargues. L’avantatge aconseguit en el tram de natació per Bellapart, va ser retallat ràpidament per Catllà que va demostrar un cop més, el seu gran domini de la BTT, i es va avançar en solitari cap a l’arribada, conservant el seu avantatge en la cursa a peu.| Al mateix temps, Víctor del Corral, del C.T. Vilanova, actual campió de Duatló de Catalunya absolut i campió d’Europa de Duatló de Muntanya Green Cup, es va imposar de manera contundent en el I Duatló de muntanya de La Seu d’Urgell, celebrat també dins del festival, arribant a meta 11 minuts abans que el segon classificat, l’independent Jordi Uro, i 13 minuts abans que el tercer, Jose María Lozano. A la cursa de muntanya de diumenge, David Serra va liderar la prova de principi a la fi amb un temps de 49:18 seguit de prop per Eduard Barceló que va acabar segon (el mateix que el dia anterior va punxar la en la seva BTT en dues ocasions quan anava segon i va haver d’acabar 13è), i Anton García, tercer. La Marxa cicloturista de BTT, va agrupar a diversos afeccionats locals que amb bon humor i moltes ganes van gaudir del paissatge i van llançar-se sobre les pistes de l’Alt Urgell. En 1a posició va arribar, Marc Mullich, en 2a, Jordi Mosoll i en 3a Antón García. Sens dubte, un esdeveniment per no perdre-se’l en la propera edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.