COPA DE CLUBS

0
466

El Futbol Club Barcelona ha quedat en segona posició tant en la categoria masculina com en la femenina en la tercera Copa de Clubs a l´aire lliure que s´ha celebrat aquest dissabte 6 de juliol a Elx, Alacant. En homes, el FCB ha quedat a tant sols un punt del primer classificat el Puma Chapín Jerez que s´ha proclamat Campió. L´altre club català participant, el Medilast Carrefour Lleida ha quedat en setena posició. En dones la victòria del València Terra i Mar ha estat aclaparadora amb una gran diferencia amb el segon classificat, el FC Barcelona. L´Agrupació Atlètica Catalunya ha obtingut el vuitè lloc.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.