III Marató de Muntanya de Berga i V Cursa d´Alta Muntanya del Berguedà

0
491

El proper diumenge 16 de juliol tindrà lloc la 3a edició de la Marató de Muntanya de Berga i V Cursa d´Alta Muntanya del Berguedà, organitzada conjuntament pels Mountain Runners del Berguedà, el Club Esquí Berga i l´Associació Mutanyencs del Berguedà. La Marató de Muntanya de Berga serà puntuable per la Copa Catalana de Curses de Muntanya, mentre que la V cursa d´Alta Muntanya del Berguedà ho serà per la Copa de España de Carreras por Montaña de la FEDME. III Marató de Muntanya de Berga La marató, puntuable per la Copa Catalana, tindrà una distància total de 42,191km, amb un desnivell positiu acumulat de 5.920 metres. El punt més alt de la cursa es trobarà a La Gallina Pelada, a 2.327 metres, i el punt més baix estarà situat als 700 metres. El recorregut tindrà l´arribada i la sortida a la població de Berga. | L´itinerari estarà senyalitzat amb cinta de "Caixa Sabadell" i també amb banderoles de color vermell. Els controls estaran degudament marcats amb la mateixa cinta. Els punts quilomètrics estaran marcats amb rectangles de fons blanc i la numeració quilomètrica serà de color negre. En els controls es disposarà d´un passadís degudament marcat. Programa III Marató Dissabte 15 de juliol -17:30 a 19:30h- lliurament de dorsals al Pavelló de Suècia de Berga. -19:30h- 1a reunió informativa al Pavelló de Suècia de Berga. Diumenge 16 de juliol -6:30 a 7:40h- lliurament de dorsals al Pavelló de Suècia de Berga. -7:40h- 2a reunió informativa al Passeig de la Indústria -7:45h- Sortida dones -8:00h- Sortida homes -11:30h- hora límit de pas pel control 7 -13:30h- hora límit de pas pel control 11 -13:45- LLiurament de premis -17:00h- hora límit d´arribada Reglament de la III Marató -Els menors de 18 anys per poder participar hauran de portar un permís signat pel pare/mare o tutor/ra. L´edat mínima per competir és de 14 anys. -Serà motiu de desqualificació: -No passar per tots els controls. -Rebre ajuda externa fora dels espais autoritzats. -No realitzar tot el recorregut a peu marcat per -l´Organització. -Superar els temps límits marcats per l´Organització. -No complir amb l´horari. – Embrutar o degradar l´itinerari i la muntanya en general. – No portar el dorsal en la part davantera de la roba i en lloc de fàcil visualització. – No prestar auxili a qualsevol participant que pugui sofrir algun tipus d´accident i informar al control més proper. – Altres casos previstos en el Reglament de la FEEC. -Si algú abandona és obligatori avisar al control més proper o altres components d l´Organització. -Inscriure´s implica l´acceptació d´aquest Reglament. -El mal temps no serà obstacle per la celebració de la prova, encara que l´Organització es reservi el dret d´anul·lar-la si així ho creu convenient. -Les reclamacions es faran per escrit i lliurades al Comitè de Cursa, previ pagament de 60 € que seran tornats si aquesta prospera. – S´establiran les categories Júnior, Sub-23, Señor, Veterà i Màster Més informació sobre la III Marató de Mnutanya de Berga V Cursa d´Alta Muntanya del Berguedà La V Cursa d´Alta Muntanya del Berguedà tindrà 23,770 kms de distància i 3.194 metres de desnivell acumulat. El sostre de la cursa estarà situat als 2.051 metres. El recorregut tindrà l´arribada i la sortida situada a Berga. (recorregut de la prova) La senyalització estarà disposada de la mateixa manera que a la III Marató de Muntanya de Berga. Programa V Cursa d´Alta Muntanya Dissabte 15 de juliol -17:30 a 19:30h- lliurament de dorsals al Pavelló de Suècia de Berga. -19:30h- 1a reunió informativa al Pavelló de Suècia de Berga. Diumenge 16 de juliol -6:30 a 7:40h- lliurament de dorsals al Pavelló de Suècia de Berga. -7:40h- 2a reunió informativa al Passeig de la Indústria -8:00h- Sortida -11:30h- Hora límit de pas pel control 7 -11:45h- Lliurament de premis -14:00h- Hora límit d´arribada Reglament de la V Cursa d´Alta Muntanya (Reglament "Copa de España de Carreras por Montaña FEDME 2006) -Per participar cal tenir l´edat mínima de 18 anys. -Els participants que no segueixin les directius donades per l´organització o que mostrin faltes de respecte envers els altres o l´entorn seran desqualificats. -Tots els participants tenen l´obligació de passar per tots els controls i de comunicar al més proper qualsevol accident que hagin observat, en cas contrari seran desqualificats. -Cal dur el dorsal el dorsal al pit, sense doblegar ni retallar. -Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper. -Serà motiu de desqualificació llençar deixalles fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt de la cursa. -Les infraccions seran penalitzades segons el Reglament de la FEDME. -Les reclamacions es faran segons el Reglament de la FEDME. -L´Organització no es fa responsable dels danys que els participants puguin causar o patir durant la cursa. -Qualsevol qüestió no prevista al Reglament serà resolta pel Jurat de la cursa. -Una vegada finalitzada la prova, es pot fer control anti-dopatge. -S´establiran les categories de sènior i veterans. Més informació sobre la V Cursa d´Alta Muntanya del Berguedà Inscripcions – Per Internet Les inscripcions anticipades es faran per Internet del 10/06/2006 al 10/07/2006. A la pàgina web de la FEEC també es poden fer. – Per Fax Les inscripcions també es poden fer al fax:938214337 del 10/06/2006 al 10/07/2006. Cal lliurar full d´inscripció: – Full d´inscripció a la III Marató de Muntanya de Berga – Full d´inscripció a la V Cursa d´Alta Muntanya del Berguedà – Personalment Del dia 10/06/2006 al 10/07/2006 a la botiga Tandem Sports situada a la ctra. de Sant Fruitós, 7 a Berga. Preus III Marató de Muntanya de Berga Federats 20,00 €. No Federats 26,00 € (Inclou la Llicència temporal FEEC). Socis de l´AMB, CEB i A.E.M. Runners del Berguedà, descompte de 3 euros. V Cursa d´Alta Muntanya del Berguedà Federats 16,00 €. No Federats 22,00 € (Inclou la Llicència temporal FEEC). Socis de l´AMB, CEB i A.E. Mountain Runners, descompte de 3 euros. El pagament es farà per transferència bancària al CC 2059 0812 44 8000002424 de la Caixa Sabadell i a nom de A.E Mountain Runners del Berguedà (cal indicar Nom i Cognoms de cada corredor i la cursa en la que vol participar). Cal enviar al Fax: 938214337 el resguard d´ingrés bancari per donar validesa l´inscripció. L´Organització limita a 300 el nombre de participants. El participant eximirà a l´Organització de qualsevol responsabilitat en cas d´accident o lesió. Puntuaran els participants que estiguin en possessió de la llicència FEEC, FEDME o altres federacions estrangeres adherides a la UIAA (Unió Internacional d´Associacions d´Alpinisme) o a la FSA (Federació Internacional d´Esports d´Alçada). També podran prendre part a la cursa els posseïdors de la tarja temporal de la FEEC i els esportistes federats a les federacions esportives que tinguin reciprocitat amb la FEEC i les seves llicències siguin aptes per la competició, en aquests casos no puntuaran. A la recollida del dorsal es imprescindible presentar la Llicència FEDME, FEEC o altres i el document d´ingrés bancari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.