ANDREA DIEZ, DE L’HOSPITALET ATLETISME, ASSOLEIX AMB 24”55 ALS 200 METRES LLISOS LA MARCA MÍNIMA DE PARTICIPACIÓ PELS CAMPIONATS DEL MÓN JÚNIOR

0
458

<b> Laia Forcadell fantàstica tercera en 400 metres tanques al mateix Míting. </b><bR> Ahir dimecres va tenir el Gran Premi Diputació de Salamanca amb la participació de dues atletes de L’Hospitalet Atletisme. El protagonisme de la jornada va córrer a càrrec de l’atleta júnior Andrea Diez que participava a la cursa de 200 metres llisos. L’atleta de L’Hospitalet Atletisme, que va disputar la sèrie B, va trobar les condicions ideals en curses de velocitat amb vent al límit de la legalitat (2 metres per segon a favor) i la participació del millor del panorama espanyol i va finalitzar a la tercera posició final amb uns fantàstics 24”55. Aquesta marca representa un nou rècord del club de la categoria júnior i el més important la marca mínima de participació pels Campionats del Món Júnior que tindran lloc des de el 15 fins el 20 d’agost a Beijing (Xina).| Per la seva banda les espectaculars condicions trobades per les corredores de velocitat van impedir a Laia Forcadell millorar la seva marca personal a la cursa de 400 metres tanques; aquesta és una prova molt tècnica i qualsevol canvi en el ritme de la cursa perjudica seriosament a les atletes, malgrat tot Laia Forcadell va realitzar un fantàstic registre de 57”48 (la seva marca personal és 57”11) i va quedar en tercera posició en una cursa dominada per Cora Olivero amb 56”01, seguida per la francesa Silyanie Morandais amb 57”22 i per davant d’atletes de la categoria de la portuguesa Patricia Lopes o la nigeriana Oladys Stephens. L’Hospitalet de Llobregat, 6 de Juliol de 2006 Per més informació: Veure la Web del club:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.