Triatletes a l´ironman d´Àustria

0
331

Un grup de triatletes de nivell del Club Triatló Manresa, estan acabant de preparar-se per al repte de l´ironman, alguns ja en tenen experiència com els manresans Joan Pallàs, Emili Jaén, Toni Martin o el moianès Joan Capdevila. Altres, com la moianesa Núria Padrisa i el santvicentí Vicenç Giralt s´estrenaran d´aquí poc més d´una setmana a l´ironman de Klagenfurt (Àustria). Els sis triatletes estan ja començant el descans previ a una prova d´aquest nivell. Han entrenat dur i amb constància des que van fer la inscripció farà uns 8 mesos. En el dia a dia de l´entrenament han sofert alguna petita lesió, han passat dies en els que han disfrutat d´allò més i d´altres que han patit el cansament en el seu cos i la seva ment. L´ironman és segurament la variant més dura del triatló, sobretot a l´hora d´entrenar. | La Núria, els dos Joans, l´Emili, el Toni i el Vicenç porten a l´esquena moltes hores de preparació per aquesta prova i el dia 16 de juliol serà el dia clau, on sabran si han fet bé "la feina" de tots aquests mesos, seguint les pautes, la majoria d´ells, de l´experimentat entrenador Amand Redondo.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.