Triatletes a l´ironman d´Àustria

0
391

Un grup de triatletes de nivell del Club Triatló Manresa, estan acabant de preparar-se per al repte de l´ironman, alguns ja en tenen experiència com els manresans Joan Pallàs, Emili Jaén, Toni Martin o el moianès Joan Capdevila. Altres, com la moianesa Núria Padrisa i el santvicentí Vicenç Giralt s´estrenaran d´aquí poc més d´una setmana a l´ironman de Klagenfurt (Àustria). Els sis triatletes estan ja començant el descans previ a una prova d´aquest nivell. Han entrenat dur i amb constància des que van fer la inscripció farà uns 8 mesos. En el dia a dia de l´entrenament han sofert alguna petita lesió, han passat dies en els que han disfrutat d´allò més i d´altres que han patit el cansament en el seu cos i la seva ment. L´ironman és segurament la variant més dura del triatló, sobretot a l´hora d´entrenar. | La Núria, els dos Joans, l´Emili, el Toni i el Vicenç porten a l´esquena moltes hores de preparació per aquesta prova i el dia 16 de juliol serà el dia clau, on sabran si han fet bé "la feina" de tots aquests mesos, seguint les pautes, la majoria d´ells, de l´experimentat entrenador Amand Redondo.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.