1a Mitja Marató “Ciutat de Sabadell”

0
299

El diumenge 3 de setembre tindrà lloc la 1a Mitja Marató “Ciutat de Sabadell”, la qual estarà organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell. El tret de sortida es donarà a les 10:00 hores des del Passeig de Manresa. La distància d’aquesta mitja marató està certificada per la Federació Catalana d’atletisme. Es faran un total de dues voltes a un circuit totalment urbà. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta commemorativa i un barnús. A més totes les dones participants, rebran com a regal a l’arribada uns mitjons tècnics. Ja us podeu inscriure a aquesta prova mitjançant aquesta web, on també trobareu tota la informació relativa a la cursa. Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell (04-07-2006).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.