1a Mitja Marató “Ciutat de Sabadell”

0
383

El diumenge 3 de setembre tindrà lloc la 1a Mitja Marató “Ciutat de Sabadell”, la qual estarà organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell. El tret de sortida es donarà a les 10:00 hores des del Passeig de Manresa. La distància d’aquesta mitja marató està certificada per la Federació Catalana d’atletisme. Es faran un total de dues voltes a un circuit totalment urbà. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta commemorativa i un barnús. A més totes les dones participants, rebran com a regal a l’arribada uns mitjons tècnics. Ja us podeu inscriure a aquesta prova mitjançant aquesta web, on també trobareu tota la informació relativa a la cursa. Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell (04-07-2006).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.