S´obren les inscripcions per a la Marató de Barcelona del 4 de març del 2007

0
419

En 48 hores amb les inscripcions per <a href="http://www.barcelonamarathon.com/cat/index.html">Internet obertes</a>, la Marató de Barcelona, que tindrà lloc el proper 4 de març del 2007 ha arribat als 35 inscrits, gairebé tots extrangers. Mantenint el mateix circuit d´aquest any que va tenir tant elogis, els organitzadors esperen trencar tots els rècords i arribar als 7.000 inscrits, que superaria el màxim de 6.500 aconseguit l´any Olímpic 1992. Amb la Marató es celebrarà també, com aquest any, la cursa de 10 Km.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.