Torna la Cursa de la Mercè

0
421

El diumenge 17 de setembre tindrà lloc una nova edició de la Cursa de la Mercè. La prova de 10 quilòmetres és una de les curses més populars de la ciutat. La sortida de la cursa estarà situada a l´avinguda Rius i Taulet i el punt d´arribada serà l´avinguda de la Reina Maria Cristina. El tret de sortida es donarà a les 10 del matí. A partir del 3 de juliol, us podreu inscriure a la prova a través d´aquest web, on trobareu tota la informació relativa a la cursa.| La Cursa de la Mercè proposa un recorregut de 10 quilòmetres que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat. SORTIDA: Avinguda de Rius i Taulet – Lleida – Tamarit – Entença- Gran Via de les Corts Catalanes – Marina – Ausiàs March – Plaça Urquinaona – Ronda de Sant Pere – Plaça de Catalunya – Ronda Universitat – Plaça Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Avinguda del Paral·lel (costat Besòs) – Avinguda de Paral·lel (costat Llobregat) – Plaça d’Espanya – ARRIBADA: Avinguda de la Reina Maria Cristina

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.