Xerrada de l´Ultra-Trail du Tour du Montblanc

0
1214

El proper divendres 7 de Juliol a les 20:30 a la botiga Vertic Barcelona hi haurà una xerrada sobre l´Ultra-Trail du Tour du Montblanc. Organitzada per YWNRA i Vertic. Es tracta d´escoltar en primera persona quina i com va ser l´experiencia d´en Josep Artigas i la Marta Olivero durant la passada edicio de l´UTMB amb l´objectiu de saber que et pots trobar alla o a llocs de semblants caracteristiques. Sera una experiencia totalment interactiva on podras resoldre els dubtes relatius al material, menjar, dormir/no dormir, terreny, etc… | Es projectara el DVD oficial de l´any passat. Amb l´objectiu de planificar la xerrada adecuadament, seria interessant ens informesis via email (info@ywnra.com) si tens previst venir-hi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.