Xerrada de l´Ultra-Trail du Tour du Montblanc

0
932

El proper divendres 7 de Juliol a les 20:30 a la botiga Vertic Barcelona hi haurà una xerrada sobre l´Ultra-Trail du Tour du Montblanc. Organitzada per YWNRA i Vertic. Es tracta d´escoltar en primera persona quina i com va ser l´experiencia d´en Josep Artigas i la Marta Olivero durant la passada edicio de l´UTMB amb l´objectiu de saber que et pots trobar alla o a llocs de semblants caracteristiques. Sera una experiencia totalment interactiva on podras resoldre els dubtes relatius al material, menjar, dormir/no dormir, terreny, etc… | Es projectara el DVD oficial de l´any passat. Amb l´objectiu de planificar la xerrada adecuadament, seria interessant ens informesis via email (info@ywnra.com) si tens previst venir-hi.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.