TRIATLÓ: Victòries de Sebastià Catllà i Mireia Santesmases a Balaguer

0
408

El campionat de Catalunya de triatló de muntanya es va disputar el passat diumenge 25 de juny organitzat per l´Ajuntament de Balaguer, competició que va tenir 124 participants amb la revalidació del títol de campió per part de Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) i la victòria femenina de la atleta local Mireia Santesmases. La prova va estar configurada de forma similar a un triatló esprint però amb la diferència que el segment de ciclisme es realitzà amb una btt. En total van ser 750 metres de natació al Pantà de Sant Llorenç de Montgai, seguits per 26 km de ciclisme de muntanya en un recorregut tipus "rallie", per finalitzar amb 5 km de cursa a peu per terreny de sorra y gespa al voltant de la zona urbanitzada del Riu Segre.| Joan Molist (C.N. Sallent) fou el més ràpid a la natació, però va abandonar la prova i per contra, Sebastià Catllà es va situar al cap de cursa al segment de ciclisme desprès de recuperar 12 posicions, aconseguint una avantatja superior als 4 minuts a la segona transició que li van permetre finalitzar la prova amb relativa comoditat com guanyador, amb un temps final de 1 h 47 min 47s. Les pistes del recorregut de btt van donar problemes a bon nombre de participants que van agafar camins equivocats, Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms) va ser dels que van reaccionar més ràpid tornant al camí bo desprès d´una errada en una cruïlla, finalitzant el segment ciclista junt al recentment proclamat campió de Catalunya de duatló Xavier Manel•la (C.N. Olot). Tots dos van fer un trepidant final de campionat, assolint Juárez la segona posició per davant d´en Manel•la. La classificació per equips va estar igualadíssima amb un empat entre el Club Triatló Granollers i el Club Natació Barcelona, que amb la suma dels 3 millors classificats individuals van donar un mateix temps total de 6 h 11 min 13 s, aquesta extraordinària igualtat es va decantar al favor del Triatló Granollers per ser més ràpids al tercer segment de la prova. Mireia Santesmases (independent) va guanyar el campionat a casa seva amb un registre final de 2 h 9 min 29 s. Regina Mola (C.N. Mataró) i Maria Tolosa (C.N. Vic -ETB), van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.