Ens ha deixat Fernando Garcia

0
501

El corredor de la Selecció de la Comunidad de Madrid i del club Tierra Trágame, de 39 anys d’edat, Fernando García Herreros, va morir dissabte al vespre en un accident de trànsit, quan tornava al seu quarter de bombers de Madrid. El camió on anava, juntament amb altres companys, va sortir de la carretera provocant dos morts, entre ells Fernando. Sens dubte és una gran pèrdua per aquest esport. Fernando ha estat el gran dominador de les curses de muntanya en les competicions estatals els darrers anys; Campió d’Espanya els anys 2003, 2004 i 2005, i de la Copa d’Espanya els anys 2002, 2003 i 2005. Aquest mateix any, no fa gaires setmanes, va aconseguir el sub-campionat d’Espanya i el proper 23 de juliol hagués competit amb la FEDME a la prova del Buff Skyrunner World Series a celebrar a les Dolomites.| Fernando ha estat un excel·lent corredor i una excel·lent persona. Amb ell havien compartit curses, malgrat ser el major rival dels catalans, i també havíem compartit punts de vistes sobre les curses. Ell ha marcat una etapa dins de les curses de muntanya i serà difícil d’oblidar-lo. “Fernando, estés donde estés, los catalanes no te olvidaremos y siempre te tendremos presente. Hasta siempre”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.