XXVII CURSA FESTA MAJOR TERRASSA’06

0
2750

El proper dissabte dia 1 de juliol, a les 19:30h (cursa infantil) i a les 20h, tindrà lloc la 27ena Cursa de la Festa Major de Terrassa. Ahir dilluns dia 26 de juny es va fer la presentació de la mateixa, acte que va ser presidit per la Regidora de Cultura i d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Sra. Mercè Corbera, acompanyada del sots-president, Sr. Pep Mota, i la secretària, Sra. Mª Carmen Martínez de l’Associació Esportiva Mitja Marató. Es va destacar en aquest acte, la contribució solidària d’un donatiu per part dels participants destinat a la lluita contra la fam, iniciativa que ja es va dur a terme l’any passat amb l’entitat Acció contra la Fam, destinatària d’aquest donatiu.| Es va recordar que és una de les curses puntuables pel Circuit de Curses de Terrassa i que en quant a recorreguts es manetenen els de l’any anterior. Les inscripcions es poden fer als punts habituals de l’AEMMT per a les curses que organitza. Per als punts de fora de Terrassa, es tancaran el dijous 29 a les 19h i a Terrassa, el divendres 30 a les 19h. La inscrpció per internet, mitjaterrassa.com, es tancarà també el divendres a les 19h. Aquest any l’obsequi per als participants és: una samarreta per als homes i unes ulleres de sol per a les dones.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.