Proesa històrica de Marcel Zamora

0
601

El <a href="http://www.entrenamientopersonal.com/"> triatleta del C.N. Barcelona Marcel Zamora </a> ha assolit la primera posició al triatló de distancia Ironman de Niça (França), convertint-se així en el primer espanyol que guanya un dels ironmans més importants del món, comparables als de Roth, Frankfurt o Zurich. Marcel Zamora va emprar un total de 8h33:55, per 8h36:03 del vencedor el passat any, el gal Harvé Faube, mentre que el tercer en el podi era el també francès François Chabaud. La cursa va constar, com tot ironman, de 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres ciclistes sense dret a “drafting” i una marató. La duresa del segment amb bicicleta, amb 1.900 metres de desnivell acumulat, condiciona que sigui aquest considerat com un dels triatlons més durs del món. Marcel va cobrir la prova de natació en 44 minuts, per a posteriorment recórrer els 180 km ciclistes en 4h47. Van arribar a la segona transició cinc triatletas, però Marcel va cobrir els primers 21 km de la marató com una exhalació, per assolir una renda de 4:30 sobre els seus perseguidors, a pesar del fort vent que va acompanyar als “finishers” durant el tram final del ironman. A partir d´aquest moment, el català només va haver d´administrar el seu avantatge per a cobrir una marató en 2h47 i vèncer a Niça. Un moment daurat per a la història del triatló cátala i espanyol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.